Witkamp Dienstverleners BV Dienstverlening op maat

Witkamp Dienstverleners BV tekent voor de betrouwbare en perfect passende inzet van ervaren schoonmaakploegen, doorgewinterde glazenwassers en bedreven ontruimings-en reinigingsspecialisten. Kantoren, fabriekslocaties, woon- en zorgcentra, schoolgebouwen, en bibliotheken, we hebben er de kennis en mensen voor in huis.

Een schone werkomgeving in een verzorgd gebouw is goud waard. Het werkplezier en de productiviteit nemen toe en hygiëne op de werkplek draagt bij aan de gezondheid. Bovendien knapt de omgeving op van bedrijfsgebouwen die er verzorgd uitzien. En dat is weer goed voor het imago en de lokale waardering. De schoonmaakprofessionals van Witkamp Dienstverleners zorgen voor een tiptop werkomgeving en meer. Vragen? We staan er klaar voor.

Witkamp Dienstverleners is gecertificeerd

VCA en ISO 9001:2015

Witkamp Dienstverleners BV Witkamp Dienstverleners BV

Betrokken en betrouwbaar Met ons team zetten we elke dag de schouders eronder

Onze ruim tachtig medewerkers vormen ons kapitaal. Daar gaan we zuinig mee om, onder meer door te zorgen voor schone en comfortabele bedrijfskleding, goed vervoer, modern gereedschap, verantwoorde schoonmaakmiddelen, en heldere instructies. Medewerkers van Witkamp Dienstverleners zijn goed in hun werk en ze hebben er zin in.

Glasbewassing op hoogte